Bolig & By din ejendomsmægler | Skøn villa i forskudte planer med super beliggenhed - nymalet og indflytningsklar - Bolig & By din ejendomsmægler Skøn villa i forskudte planer med super beliggenhed - nymalet og indflytningsklar - Bolig & By din ejendomsmægler
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Skøn villa i forskudte planer med super beliggenhed – nymalet og indflytningsklar

Swipe til siden for at se flere billeder.

Skøn villa i forskudte planer med super beliggenhed – nymalet og indflytningsklar

Denne skønne villa i forskudte planer, ligger på en stille, lukket vej i Haslev, lige ud til et stort dejligt fælles areal.

Villaen, som er dobbeltmuret, er spændende indrettet med 3 forskudte planer. Det giver en herlig loftshøjde med loft til kip i alle planer. I det midterste plan er der en fin entré med indbyggede skabe, en stor stue med store vinduer mod haven og et dejligt lysindfald samt et soveværelse med eget badeværelse med både bruseniche og kar – et rigtigt forældresoveværelse.

Fra stuen går du op i køkken/alrummet, som ligger med kik til stuen. Det flotte Invita køkken ca. 8 år gammelt. Endvidere er der 2 store værelser, det ene med altan og et badeværelse. I kælderplanet er der et dejligt bryggers, en pejsestue og 2 disponible rum. Badeværelse med sauna. Fra pejsestuen er der udgang til en solgård, hvor der altid er læ. God carport og 2 udhuse, hvoraf det ene er isoleret.

Ejendommen er nymalet overalt, blandt andet med flotte hvidmalede lofter og fremstår indflytningsklar.

Haven er flot og enkelt anlagt med flere dejlige terrasser og hyggekroge. Udgang til det store fællesareal, hvorfra der er sti til skoven. Du kan faktisk gå i skovene hele vejen omkring Haslev.

Ejendommen ligger tæt på Haslev bymidte – ca. 1 km – tæt på Vibeengskolen og tæt på både station og motorvej, så det er ikke noget problem at arbejde i København, Køge eller Næstved, når du bor i Haslev. Fra 2018, når den nye letbane åbner fra Ringsted til København, vil det tage ca. 38 minutter fra Haslev Station til København – så bliver det ikke nemmere.

Haslev har et bredt udvalg af specialvarebutikker, supermarkeder, en biograf, gymnasium, flere gode skoler, sports- og fritidsaktiviteter – alt det som vi elsker at have i vores nærhed. Læs mere om Haslev her, hvor Haslev Turistforening præsenterer sin by. 

Haslev er omgivet af dejlig natur på alle sider, flere herregårde og godser er placeret i området, flere med mange aktiviteter som Bondens Marked, Orangeri, flot havearkitektur, messer og markedsdage og meget andet. Se mere om Bregentved og Gisselfeld ved at klikke på det turkise link.

Her er rig mulighed for at få frisk luft i håret og røde kinder. Herlige mountainbike ture i de mange skove, klatretur i trækronerne på Camp Adventure eller bare en dejlig tur i skoven. Mulighederne er mange, når du bosætter dig i Haslev. Bliv inspireret til en god klatretur på Camp Adventure her.

Alt i alt en dejlig, velindrettet, velholdt og spændende villa med god beliggenhed.

Drømmer du om at bo her, eller er du bare nysgerrig, så kontakt Bolig & By på 5115 0535 og bestil en fremvisning.

 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter