Bolig & By din ejendomsmægler | Dejlig villa med super beliggenhed på Appenæs i Næstved - Bolig & By din ejendomsmægler Dejlig villa med super beliggenhed på Appenæs i Næstved - Bolig & By din ejendomsmægler
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Dejlig villa med super beliggenhed på Appenæs i Næstved

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig villa med super beliggenhed på Appenæs i Næstved

Dejlig villa med super beliggenhed på Appenæs i Næstved. 

Her er tale om en meget dejlig og super hyggelig villa med dejlig beliggenhed tæt på en lille havn ved kanalen ind til Næstved.

Villaen er omfattende renoveret og fremstår i indflytningsklar stand. Her er mange fine detaljer i den dejlige villa, fine glasdøre mellem rummene giver et dejligt lysindfald overalt i stueetagen. Flot køkken med viktualierum i åben forbindelse med stuen, som har udgang til den hyggeligste stue med vinduer overalt og dejlig udsigt over haven, kik til vandet og en dejlig terrasse.

3 fine etager har boligen, som på 1. salen har 3 dejlige værelser. I stueetagen er der en fint toilet, som nemt kan udvides til et badeværelse ved at inddrage viktualierummet,  og i kælderetagen, som er rigtig fin, finder du husets badeværelse med både brus og kar samt 2 disponible rum, som er klar til brug.

Der er en fin carport for enden af indkørslen og i udhus bygningen er der både et udhus og et isoleret og indrettet værelse, som er super velegnet til kontor, atelier eller bare din egen hule.

Ejendommen ligger i hyggelige Appenæs, som har eget Forsamlingshus og med 4 km til Næstved centrum. Næstved har alt hvad hjertet kan begære af indkøbsmuligheder, teater, biograf, kultur, golfbane, en fin gammel bymidte med et hyggeligt torv og så har du Karrebæksminde med det hyggelige havnemiljø med restauranter og butikker lige uden for byen – her finder du også byens lækre badestrand. Læs mere om Karrebæksminde her og om Næstved her. Tæt på ejendommen ligger Gavnø Slot, som har en flot park. De afholder flere livsstilsmesser om året – læs mere her.

Her er det nemt at komme ud i naturen og få de dejlige oplevelser, der følger med.

Vil du bo på Appenæs Bygade med alle de dejlige muligheder, så kontakt Bolig & By på 5115 0535 og hør mere. 

 

Facebook
Facebook
Twitter