Bolig & By din ejendomsmægler | Dejlig villa i godt kvarter i Slagelse - Bolig & By din ejendomsmægler Dejlig villa i godt kvarter i Slagelse - Bolig & By din ejendomsmægler
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Dejlig villa i godt kvarter i Slagelse

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig villa i godt kvarter i Slagelse

Dejlig villa i godt kvarter i Slagelse

Denne dejlige villa er oprindeligt opført i 1961, og efterfølgende istandsat med respekt for husets oprindelige stil. En pæn og familieegnet bolig med god plads til den store familie, og en rigtig god beliggenhed på solsiden af en rolig villavej i Slagelse.

Huset, som præsenterer sig med en flot facade mod vejen med sammenbygget garage og overdækket indgangsparti. En flot højloftet entré byder dig velkommen i det 195 kvm store hus, som både har stueetage, god kælder og en fin 1. sal. 

Den store køkken alrum, har udgang til den solrige terrasse og er i åben forbindelse med den store stue. I stueetagen er der desuden et meget stort værelse og et gæstetoilet. 1. salen har 4 gode værelser og et meget stort badeværelse.

Kælderetagen har 4 gode rum, heraf et vaskerum med udgang til en trappe, som fører op i haven. 

Dejlig stor garage med plads til enten bil eller opbevaring.

Villaen ligger i et godt villakvarter tæt på centrum, skole, idrætsfaciliteter og stationen. Nærmeste supermarked ligger lige om hjørnet. Motorvejen ligger 5 minutter fra villakvarteret, så det er nemt at komme til København eller Odense.

Kontakt Bolig & By på 5115 0535 og hør mere om denne dejlige bolig. 

Facebook
Facebook
Twitter