Bolig & By din ejendomsmægler | Dejlig villa i Benløse med optimal pladsudnyttelse - nyere køkken og bad - Bolig & By din ejendomsmægler Dejlig villa i Benløse med optimal pladsudnyttelse - nyere køkken og bad - Bolig & By din ejendomsmægler
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Dejlig villa i Benløse med optimal pladsudnyttelse – nyere køkken og bad

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig villa i Benløse med optimal pladsudnyttelse – nyere køkken og bad

Bolig med optimal pladsudnyttelse – det er hvad du får her og så er der bare hyggeligt.

Oprindelig bygget i 1925 og sidst ombygget med nyt flot badeværelse, bryggers og lækkert lyst spisekøkken i 2013.
Fra køkken er der åben forbindelse ind til dejlig stue med brændeovn, hvor der også er stor spiseplads. De originale trægulve er bevaret og i god stand overalt. Stuen er lys og venlig med plads til hele familien.
Der er to indgange til boligen – den oprindelige hovedindgang med entré og trappe til 1. sal, og så den nye indgang ved bryggers. Begge er lige gode.
På 1. sal er der 3 gode værelser og toilet – også her er pladsen udnyttet optimalt og 1. sal har vinduer fra 2013.
Indkørslen giver plads til 2 biler. Den lukkede have og den store overdækkede stenbelagte terrasse er bare super hyggelig, og du kan bruge terrassen rigtig meget, da den som regel ligger i læ, og her har du frit udsyn til haven, som er anlagt med græs og let overkommelig. Som “bonus” får du også et godt anneks til overnattende gæster og venner – måske I alle skal til Ringsted Festival ? Kan også anvendes til værksted – måske du kan lide at skrue på motorcykler eller male akvarel. I forlængelse af bryggersbygningen har du et udhus på 10 kvm.
Nærmeste dagligvarer er kun 200 meter væk, og skoler har du 3 af indenfor nær cykel afstand. Bussen kører lige udenfor døren hvis du skal til togstationen. Alt det dejlige i Ringsted By og Benløse kan nås på cykel eller til fods afhængig af hvor travlt du har. I Ringsted og Benløse finder du det vi alle kan lide i byen – restauranter, Bibliotek, shopping, Ringsted Outlet Center, Ringsted Teater og Kongrescenter, biograf samt to gode sportsanlæg – Benløse og Ringsted Sportscenter - sidste med den store dejlige svømmehal og alt indenfor motion og sport.
Trænger du til en tur i skoven så kan du cykle til Skjoldenæsholm skovene, Vesterskov og Vrangeskov eller gå en dejlig tur på Ringsted Oplevelsessti langs Haraldsted Sø.
En dejlig lys og venlig bolig med lave udgifter. Nysgerrig ?
Ring til ejendomsmægler Ulrich Hjort Hansen på tlf. 5115 0535 og book en fremvisning NU

Facebook
Facebook
Twitter