Bolig & By din ejendomsmægler | Charmerende villa i det bedste kvarter i Slagelse - Bolig & By din ejendomsmægler Charmerende villa i det bedste kvarter i Slagelse - Bolig & By din ejendomsmægler
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Charmerende villa i det bedste kvarter i Slagelse

Swipe til siden for at se flere billeder.

Charmerende villa i det bedste kvarter i Slagelse

Charmerende villa i det bedste kvarter i Slagelse.

Denne rødstensvilla fra 1930 ligger på en stille vej meget tæt på midtbyen. Her er nem adgang til alt det vi elsker at have tæt på os, indkøb, skole, daginstitutioner, kultur, transport og hyggelige spisesteder.

Ejendommen, som er i god stand, er nænsomt istandsat. Den dejlig entré har trappe til 1. sal og nedgang til en stor og funktionel kælder.

Stueetagen indeholder et stort køkken/alrum, som har udgang til en dejlig terrasse i den hyggelige have, som ligger fuldstændig ugenert med blandt andet en ekstra overdækket terrasse. 2 dejlige stuer en suite og et toilet fuldender stueetagen i denne dejlige villa. På 1. sal er der 2 gode værelser og 2 mindre rum, hvor der fra et ene er adgang til en stor hems og det andet har et stort walk-in skab. De 2 rum kan snildt ændres til 2 gode værelser.

Her er tale om en rigtig gedigen ejendom på en meget hyggelig og stille vej.

Slagelse er en større provinsby med ca. 35.000 indbyggere – den ligger lunt i det smukke natur tæt på Sjællands bedste badestrande. Her kan du til fylde få opfyldt dine “storby drømme”, men stadig tæt på dejlig natur. Slagelse Lystskov starter i udkanten af Slagelse og herfra kan du komme langt omkring både til hest, på cykel og løbeben – ligesom du kan nyde det smukke og varierede terræn ved Antvorskov Kaserne. Her har du nem adgang til naturen på alle tider af året, om du ønsker en tur i skove eller en badetur – vælg selv, det afhænger af årstiden og temperament.

Hvis du vil læse mere om Slagelse kan du trykke her og vil du læse mere om den dejlige strand ved Stillinge, så kan du læse mere her.

Her er alle muligheder for et dejligt liv for børnefamilien, som ønsker en funktionel bolig tæt på det hele.

Kontakt Bolig & By på 5115 0535 og hør mere om mulighederne i denne dejlige bolig. 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter