Bolig & By din ejendomsmægler | Charmerende sommerhus på en dejlig stor grund tæt på vandet - Bolig & By din ejendomsmægler Charmerende sommerhus på en dejlig stor grund tæt på vandet - Bolig & By din ejendomsmægler
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Charmerende sommerhus på en dejlig stor grund tæt på vandet

Swipe til siden for at se flere billeder.

Charmerende sommerhus på en dejlig stor grund tæt på vandet

Charmerende sommerhus på en dejlig stor grund tæt på vandet ved Lammefjorden.

Nu har du muligheden for at realiserer drømmen om et charmerende sommerhus på en dejlig grund i naturskønne omgivelser.

Fritidshuset ligger ugenert bag store træer og byder på det hyggeligste terrassemiljø. Fritidshuset er opført i 1947 og renoveret i 2002. Et skønt gult træhus.

97 kvadratmeter med ægte sommerhusstemning, som kan danne rammen om dine weekender og ferier væk fra byen.

Det centrale rum er en stor stue, der ligger i åben forbindelse med det funktionelle køkken med god bordplads. I stuen vil den hyggelige brændeovn, varme og hygge i de kolde måneder, hvor fritidshuset også kan anvendes.

2 dejlige værelser og et godt badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine.

Fritidshuset ligger på en stor grund på hele 1.412 kvadratmeter. Dejlig naturlig beplantning, flagstang og den herlige, afskærmede terrasse, som er ligger i et indhak, som huset naturligt danner.

Med til ejendommen følger også en flot, gul carport i samme stil som huset samt 2 redskabsskure og et brændeskur. Beliggenheden er helt i top i smukke, fredelige omgivelser i en lille by langt væk fra storbyens larm.

5 min fra ejendommen er der indkøbsmuligheder, du er tæt på Lammefjorden og Audebo dæmningen og en lille havn, som er oplagt til en hyggelig aftentur.

Dejligt og fredeligt område 1 time fra københavn. Trænger du til “storby-stemning”, så er Holbæk ikke langt væk. Her er der super indkøbsmuligheder, teater, kultur, lystbådehavn, tyrkisk bad, træningscentre, biograf og alt hvad du ind imellem kan have behov for, når du er på landet i din ferie. Læs mere om Holbæk her.

Er du forlystelsessyg, så er Sommerland Sjælland lige i nærheden. Her kan du få en hel dag til at gå med sjove forlystelser for både børn og voksne – se mere her

Er du blevet fristet? Kontakt Bolig & By på 51150535 og hør mere om dette dejlige sommerhus eller bestil en fremvisning.

Facebook
Facebook
Twitter