Bolig & By din ejendomsmægler | ejendomsmægler Bo Godt i Byen ejendomsmægler Bo Godt i Byen
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Bolig & By ejendomsmægler

Bolig & By

Bolig & By er et selvstændigt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma med base i Haraldsted ved Ringsted på Midtsjælland. Vi kender specielt Ringsted, Sorø og Slagelse rigtig godt. Efter at have boet i området igennem mange år har specielt disse byer, været vores daglige hjemmebane.
Drivkraften i Bolig & By er ønsket om at formidle salget af din bolig i byen til den helt rigtige køber. Vigtigheden af at få matchet den rigtige køber med din bolig giver en god bolighandel – det er Bolig & By’s fokus.

Det gør vi

Bolig & By sælger boliger gennem et godt og aktivt netværk samt elektronisk internet markedsføring, som kan suppleres med anden annoncering. Vi giver dig en ærlig og uforpligtende vurdering af din bolig, så vi kan fastsætte en skarp og reel salgspris. 
Erfaringen viser at
  • for høj pris giver lang liggetid
  • en skarp pris giver kortere liggetid
  • lavere pris giver kort liggetid
Vi tilbyder gennemtænkte forslag til indretning, som kan medvirke til, at din bolig fremstår salgsklar og tager sig godt ud på fotos og/eller video. Vi ser på boligens indretning og vurderer helheden i forhold en køber. Vi ser på, om boligen kan indrettes mere hensigtsmæssigt, så den fremtræder lys og indbydende. Det første en køber ser er haven og indgangen til din bolig. Vi giver dig også forslag til, hvordan din indgang og din have kan komme til at fremstå salgsklar og interessant for en køber.
Ring til Boglig & By på 5115 0535, hvis du ønsker en aftale med vores indretningskonsulent, der kan lave en mere omfattende gennemgang af din bolig. Pris aftales individuelt.

Det gør du

Din medvirken i hele salgsprocessen er vigtig. Du kender din bolig bedre end vi gør, derfor kan du bidrage med at gøre os opmærksom på, hvad der er unikt for din bolig.
Din medvirken er også at give os et ring hvis du får en god ide, som kan fremme boligsalget – så tager vi en snak om det. Den løbende dialog sikrer at vi får din feedback. Den er vigtig for boligsalget og for at få afstemt vores forventninger til hinanden.
Har vi indgået aftale om hvordan din bolig skal fremtræde mens vi har den til salg, er din aktive medvirken vigtig for salget.
Facebook
Facebook
Twitter