Bolig & By din ejendomsmægler | Bo godt i byen - Bolig & By din ejendomsmægler Bo godt i byen - Bolig & By din ejendomsmægler
 
Ring til os: +45 51 15 05 35

Bo godt i byen

Fordele og glæder ved at bo på i byen – kender du dem ?

Skrønerne om at bo i provinsen er mange. Mangel på sportsaktiviteter, kulturelle arrangementer og muligheder for børn. Vi vil gerne skyde skrønerne til hjørne. En lang række tilbud inden for sport og kultur, røde kinder efter skovturen lige uden for byen, og en billigere boligudgift, er med til at opveje livet i provinsens eventuelle udfordringer. Og alligevel kan du nemt og hurtigt komme til København og nyde en aften i storbyen.

Hvorfor bo i storbyen, når du kan leve i provinsen?

Måske bor du i lejlighed i byen og ønsker mere plads til familien. Måske drømmer du om at flytte på landet eller til provinsen. Vi vil gerne høre om dine drømmes retning. Derefter kan vi finde boligen til dig – på landet, i en hyggelig landsby eller i en af de større byer.
Det er ikke helt let at pege på forskellen mellem at bo i byen og i provinsen. For mange betyder det lettere adgang til frisk luft, en stor have, skov og sø og mere plads. 
Boliger i provinsen er billigere end i København, og i provinsen får du typisk langt mere for dine penge. Ringsted og Sorø kommuner består af henholdsvis 10 og 17 lokalområder. Der findes en lang række forskellige tilbud i hvert område lige fra sport og kultur til litteratur og skoler. Se links under Info. Ringsted Sorø og Slagelse er vores hjemmebane, men vi sælger boliger på hele Sjælland.
Ring til os på telefon 5115 0535 elller send en mail på anne@boligogby.dk og fortæl os hvad du drømmer om.

25 minutter til København

Når den nye letbane fra Ringsted til København åbner i 2019 åbner det flere nye muligheder, for på blot 25 minutter vil du kunne nå ind til hovedstaden. Der bliver etableret bedre P-forhold ved Ringsted Station, og beboere i landområderne vil få stor glæde af den nye, hurtige togforbindelse.

<h2

Facebook
Facebook
Twitter